L’OKUPACIÓ A JUDICI!

Divendres 1 de febrer es va realitzar una roda de premsa a l’Ateneu Popular l’Escletxa per tal de denunciar els diversos processos repressius que s’han iniciat per intentar aturar la campanya de denúncia de l’especulació “Ha vessat el got”.

Assemblea d’Okupes i Assemblea de Joves convoquen concentracions els propers 5 (9.30h) i 27 de febrer (10.00h) als jutjats de Sabadell per donar suport als companys i companyes citats a jutjats.

 

Roda de premsa 1 de febrer

Comunicat públic:

 

El passat 23 de Novembre es va engegar la campanya “ha vessat el got”, impulsada per l’Assemblea d’Okupes de Sabadell i les Assemblees de Joves de Sabadell integrada dins la CAJEI. L’intenció de la campanya era denunciar l’especulació que pateix la nostre ciutat de forma clara i directa. D’ençà llavors, s’han alliberat 2 espais; el primer a l’Avinguda Barberà nº69 que va ser desallotjat de forma il·legal després que el propietari amenacés i extorsionés a alguns membes de l’Assemblea d’Okupes de Sabadell i envies a un sicaris a desallotjar la casa. El propietari va arribar a oferir 18000€ a canvi d’abandonar l’espai, diners que van ser rebutjats ja que nosaltres entenem l’okupació com una eina de lluita i resistència front el sistema imperant i el nostre projecte no està en venda.

El segon espai, que es va alliberar a la matinada del 5 de Desembre, s’ha convertit en l’Ateneu Popular l’Escletxa que es troba dins un procés judicial obert pels propis mossos d´esquadra ja que els propietaris no han presentat denuncia. Dins d´aquest, es troben imputades 3 persones, una jove que es va autoinculpar per defensar políticament el cas i dues persones més que van ser identificades injustament dies després de l´okupació davant de l´espai sense tenir res a veure.

Per tot això, des l’Assemblea d’Okupes i les Assemblees de Joves de Sabadell, es convoca a les concentracions que es realitzaran els dies 5 de febrer, a les 9:30h. davant dels jutjats i en solidaritat al company epresaliat citat a declarar pel cas de l’Ateneu Popular Insurrecte, i el 27 de febrer a les 10h. davant dels jutjats en suport a les represaliades per l’Ateneu Popular l’Escletxa.

Volem deixar clar que ni les presions mafioses dels especuladors ni la repressió judicial ens aturaran en la nostre lluita.

Assemblees de Joves de Sabadell – CAJEI

Assemblea d´Okupes de Sabadell

~ per havessatelgot a febrer 4, 2008.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
A %d bloguers els agrada això: